Напитки домашнего приготовления
Автор: Нина Кравченко
Издатель: AT, «Обереги», 1991
ISBN: 5-8104-0001-9
Навигация: Напитки домашнего приготовления → Контабас
Контабас
Часть 1
[ Часть 1. Глава 8. ]
Беруть бруньки з кущів чорної смородини, насипають в пляшку до половини і заливають горілкою. Обв'язавши шийку пляшки марлею, ставлять її на сонце і тримають так не більше шести тижнів. Після цього настойку проціджують, дають устоятися і, коли потрібно, ще раз проціджують, розливають в пляшки, закорковують і зберігають в сухому прохолодному місці. Чим старіший контабас, тим він кращий.
Навигация
О книге
Напитки домашнего приготовления
Всипають в бутель 2, 5 кг очищеного агрусу…
Настоюють протягом 24 год. 6 ст. ложок меленої…
На 2, 5 кг обчищених і нарізаних яблук беруть…
Насипають перебрані ягоди (малину,…
Беруть 1 л червоного столового…
1 кг журавлини розминають, заливають…
Засипають 3/4 бутля стиглими…
Вишні пересипають в бутлі цукром…
Настояти 5 г кориці, 10 г мускатного горіха, 5 г…
Змішують 12 л окропу з 1,…
Два помаранчі обчищають від шкірки,…
Листя чорної смородини перебирають,…
Беруть 50 г свіжого анісу, добре промивають…
Беруть 6 л води, 1, 5 кг…
Прихоплені морозом ягоди горобини всипають в…
Расскажи о сайте: