Шипучка

Часть 1
[ Часть 1. Глава 47. ]

Листя чорної смородини перебирають, промивають і обварюють окропом, кладуть цукор, нарізану цитрину без www.babypic.ru кісточок, накривають серветкою і дають прохолонути до температури свіжонадоєного молока. Після цього вливають розведені дріжджі, ставлять в тепле місце і залишають там доти, поки не з'являться пухирці, потім проціджують, розливають в пляшки, кладуть в кожну з них по родзинці, закорковують, обв'язують шпагатом і ставлять на лід або в холодильник.

На 8 л води — 1 кг листя чорної смородини, 2 цитрини, 25 г дріжджів, 5 г родзинок, 500 г цукру.

О книге
Напитки домашнего приготовления

Hosted by uCoz