Напитки домашнего приготовления
Автор: Нина Кравченко
Издатель: AT, «Обереги», 1991
ISBN: 5-8104-0001-9
Навигация: Напитки домашнего приготовления → Яблучник
Яблучник
Часть 1
[ Часть 1. Глава 45. ]
В барило місткістю 54 л насипають по 10 кг сушених яблук і груш, заливають перевареною холодною водою, ставлять на 3 дні в тепле місце, а потім виносять в холодне місце і залишають незакупореним, поки не перебродить, після чого барило забивають. Через 3 дні яблучник розливають в пляшки, кладуть в кожну по 10–15 родзинок, http://www.o-broderie.ru закорковують, осмолюють і закопують в пісок. Через 5 днів яблучник можна пити.
Навигация
О книге
Напитки домашнего приготовления
Расскажи о сайте: