Напитки домашнего приготовления
Автор: Нина Кравченко
Издатель: AT, «Обереги», 1991
ISBN: 5-8104-0001-9
Навигация: Напитки домашнего приготовления → Агрусівка
Агрусівка
Часть 1
[ Часть 1. Глава 22. ]
Всипають в бутель 2, 5 кг очищеного агрусу і вливають туди 4 л горілки і 8 л перевареної води. Бутель виставляють на сонце на 14 днів, поки oz-video.ru агрус не спливе. Вміст бутля щодня перемішують, зав'язуючи його шийку марлею. Через 14 днів настойку проціджують, додають 800 г цукру, добре перемішують, переливають в чистий бутель і ставлять на 24 год. на сонце, а після цього на 10 діб в холодне місце.
Потім проціджують ще раз, розливають в пляшки з товстими стінками, закорковують і зберігають у льоху в піску. Пити можна через 2–3 тижні.
Навигация
О книге
Напитки домашнего приготовления
Расскажи о сайте: