Напитки домашнего приготовления
Автор: Нина Кравченко
Издатель: AT, «Обереги», 1991
ISBN: 5-8104-0001-9
Навигация: Напитки домашнего приготовления → Спотикач з ягід
Спотикач з ягід
Часть 1
[ Часть 1. Глава 23. ]
1 кг журавлини, малини або смородини перебирають, миють, розминають ягоди ложкою, кладуть в торбинку і дають стекти соку. Окремо з 1 кг цукру-рафінаду і 3, 5 склянок води варять густий сироп, весь час знімаючи піну. В цей сироп вливають ягідний сік і ще раз кип'ятять, а потім знімають з вогню, вливають 750 г горілки, настояної протягом 1–2 днів на ванілі, і добре розмішують. Потім ставлять на невеликий вогонь, весь час помішують, поки рідина не почне випаровуватись, але кипіти не дають. Після цього спотикач охолоджують, розливають в пляшки і закорковують.
Навигация
О книге
Напитки домашнего приготовления
В барило місткістю 54 л насипають по 10 кг…
Настоюють протягом 24 год. 6…
В бутель з широкою шийкою насипають вщерть…
Беруть 6 л води, 1, 5 кг меду,…
Настояти 5 г кориці, 10 г мускатного…
Змішують 12 л окропу з 1, 5 л пива, кладуть…
В барилі з 50 л окропу обварюють 7 кг житніх…
Два помаранчі обчищають від шкірки,…
На 2, 5 кг обчищених і нарізаних яблук беруть…
Всипають в бутель 2, 5 кг очищеного…
Перебирають стиглі суниці, насипають їх в емальовану…
Беруть 50 г свіжого анісу, добре промивають…
Листя чорної смородини перебирають,…
Беруть 1 л червоного столового вина,…
Засипають 3/4 бутля стиглими…
Расскажи о сайте: