Мед межигірський

Часть 1

Беруть 6 л води, 1, 5 кг меду, 1 яєчний buycheapgames.ru білок, добре все перемішують і варять на легкому вогні протягом години. Під час варіння в мед додають по 0, 5 г імбиру, мускатного горіха, кориці і 2 гвоздики. Коли увариться четверта частина меду і спливуть покладені в нього спеції, а сам мед стане прозорим, його знімають з вогню і охолоджують. Після цього мед проціджують в барило, додають в нього столову ложку свіжих пивних дріжджів, накривають товстою тканиною і ставлять в тепле місце для бродіння. Коли мед перебродить, барило міцно забивають, виносять в холодне місце і тримають там 7 місяців, потім розливають в пляшки, закорковують і зберігають в холодному місці.

О книге
Напитки домашнего приготовления

Hosted by uCoz