Напитки домашнего приготовления
Автор: Нина Кравченко
Издатель: AT, «Обереги», 1991
ISBN: 5-8104-0001-9
Навигация: Напитки домашнего приготовления → Мед домашній
Мед домашній
Часть 1
[ Часть 1. Глава 31. ]
4 кг меду розводять в 6 л води, дають кілька разів закипіти, кладуть 50 г хмелю і ставлять в холодне місце, щоб перебродив. Потім проціджують, розливають в пляшки і закорковують.
Навигация
О книге
Напитки домашнего приготовления
Насипають перебрані ягоди (малину, вишні, черешні)…
Два помаранчі обчищають від шкірки, нарізають…
Настояти 5 г кориці, 10 г мускатного…
Беруть 1 л червоного столового вина, 100 г…
Достиглий терен насипають в бутель і пересипають…
В бутель з широкою шийкою насипають…
Засипають 3/4 бутля стиглими…
В барило місткістю 54 л насипають по 10 кг сушених…
Беруть 6 л води, 1, 5 кг…
Беруть 50 г свіжого анісу, добре промивають…
Беруть 4 кг будь-яких…
В барилі з 50 л окропу…
Всипають в бутель 2, 5 кг…
З половини вишень виймають кісточки, а другу…
Вишні пересипають в бутлі цукром з розрахунку…
Настоюють протягом 24 год. 6 ст. ложок…
Расскажи о сайте: