Напитки домашнего приготовления
Автор: Нина Кравченко
Издатель: AT, «Обереги», 1991
ISBN: 5-8104-0001-9
Навигация: Напитки домашнего приготовления → Морелівка
Морелівка
Часть 1
[ Часть 1. Глава 11. ]
Беруть найстиглішу і найсолодшу морель, без плям і не зіпсовану, виймають з неї кісточки, ягоди дрібно нарізають, розминають і вичавлюють сік. 1 склянку соку змішують з 1Ѕ склянками горілки, ставлять на 1 місяць в холодне місце, проціджують, розливають в пляшки і закорковують.
Навигация
О книге
Напитки домашнего приготовления
На 2, 5 кг обчищених і нарізаних яблук беруть…
В бутель з широкою шийкою насипають…
В барило місткістю 54 л насипають…
Вишні пересипають в бутлі цукром з розрахунку…
Беруть 4 кг будь-яких…
Змішують 12 л окропу з 1, 5 л пива, кладуть…
Засипають 3/4 бутля стиглими…
Беруть 1 л червоного столового…
Беруть 50 г свіжого анісу,…
З половини вишень виймають кісточки,…
Прихоплені морозом ягоди горобини всипають в…
Настоюють протягом 24 год. 6…
Перебирають стиглі суниці, насипають їх в емальовану…
Всипають в бутель 2, 5 кг очищеного…
В барилі з 50 л окропу обварюють 7 кг житніх…
Расскажи о сайте: