Напитки домашнего приготовления
Автор: Нина Кравченко
Издатель: AT, «Обереги», 1991
ISBN: 5-8104-0001-9
Навигация: Напитки домашнего приготовления → Квас козацький
Квас козацький
Часть 1
[ Часть 1. Глава 43. ]
В 35 л окропу обварюють 1, 5 кг житніх сухарів і настоюють протягом 8 год. Розводять в 0, 5 склянки сухарного настою 100 г дріжджів з 1 ст. ложкою борошна і дають зійти. Настій житніх сухарів проціджують крізь густе сито, додають 2 кг цукру, вливають розведені дріжджі, все добре розмішують, щоб цукор розтав, і ставлять в тепле місце на 12 год. Після цього квас ще раз проціджують, розливають в пляшки, кладуть в кожну з них по маленькому шматочку цитрини, закорковують, залишають на 2 год. , а потім виносять в холодне місце.
Навигация
О книге
Напитки домашнего приготовления
Беруть 4 кг будь-яких ягід,…
На 2, 5 кг обчищених…
Вишні пересипають в бутлі цукром…
В бутель з широкою шийкою насипають…
Перебирають стиглі суниці, насипають…
Прихоплені морозом ягоди горобини всипають…
Беруть 1 л червоного столового…
Настоюють протягом 24 год. 6 ст. ложок…
Насипають перебрані ягоди (малину,…
Беруть 50 г свіжого анісу,…
1 кг журавлини розминають, заливають 5 л води,…
З половини вишень виймають…
Змішують 12 л окропу з 1, 5 л пива, кладуть в…
Достиглий терен насипають в бутель…
Беруть 6 л води, 1, 5 кг меду, 1 яєчний…
В барилі з 50 л окропу обварюють 7 кг житніх…
В барило місткістю 54 л насипають по…
Всипають в бутель 2, 5 кг очищеного…
Расскажи о сайте: