Напитки домашнего приготовления
Автор: Нина Кравченко
Издатель: AT, «Обереги», 1991
ISBN: 5-8104-0001-9
Навигация: Напитки домашнего приготовления → Мокруха
Мокруха
Часть 1
[ Часть 1. Глава 7. ]
1 л горілки (міцнішої від звичайної) настоюють в затінку протягом двох тижнів на цедрі з двох помаранчів і 8-10 гвоздиках. Після цього додають 0, 25 л вишневого соку. Якщо настойка буде дуже міцна, додають ще соку. Добре перемішавши, проціджують і зберігають в закоркованих пляшках не менше півроку. На смак мокруха схожа на гарний лікер.
Навигация
О книге
Напитки домашнего приготовления
Перебирають стиглі суниці, насипають їх…
Беруть 4 кг будь-яких ягід, всипають в бутель,…
Настояти 5 г кориці, 10 г мускатного горіха,…
Достиглий терен насипають…
В барилі з 50 л окропу обварюють…
Вишні пересипають в бутлі цукром…
Змішують 12 л окропу з…
В бутель з широкою шийкою…
Настоюють протягом 24 год. 6 ст. ложок…
Листя чорної смородини…
Прихоплені морозом ягоди горобини всипають…
Беруть 1 л червоного столового вина,…
Два помаранчі обчищають від…
В барило місткістю 54 л…
Всипають в бутель 2, 5 кг…
Насипають перебрані ягоди (малину, вишні, черешні)…
На 2, 5 кг обчищених і нарізаних…
Расскажи о сайте: