Напитки домашнего приготовления
Автор: Нина Кравченко
Издатель: AT, «Обереги», 1991
ISBN: 5-8104-0001-9
Навигация: Напитки домашнего приготовления → Малинівка
Малинівка
Часть 1
[ Часть 1. Глава 13. ]
Бутель заповнюють на 3/4 об'єму стиглою малиною, заливають міцною горілкою і ставлять на 48 год. в затінок при кімнатній температурі. Після цього горілку зливають, висипають малину, насипають половину бутля свіжої малини, заливають цією ж самою горілкою і ставлять знову на 48 год. Не треба давати настоюватись малині більше 48 год. , бо вона, виділяючи кислоту, погіршить смак настойки. Настояну на малині горілку після 48 год. зливають, проціджують і поступово змішують з густим сиропом, для приготування якого беруть стільки цукру, скільки було злито горілки.
Готову малинівку розливають в пляшки, закорковують і ставлять на 4–5 місяців в темне місце. Після цього її можна пити.
Навигация
О книге
Напитки домашнего приготовления
Беруть 4 кг будь-яких ягід, всипають в бутель,…
Беруть 1 л червоного столового вина,…
1 кг журавлини розминають, заливають…
Достиглий терен насипають в бутель…
Всипають в бутель 2, 5 кг…
Перебирають стиглі суниці,…
Засипають 3/4 бутля стиглими вишнями, половину…
Змішують 12 л окропу з 1, 5 л пива,…
Настоюють протягом 24 год. 6 ст. ложок меленої…
Два помаранчі обчищають від шкірки, нарізають…
Прихоплені морозом ягоди…
Листя чорної смородини…
В барилі з 50 л окропу обварюють…
Насипають перебрані ягоди (малину, вишні,…
В бутель з широкою шийкою…
В барило місткістю 54 л насипають…
Вишні пересипають в бутлі цукром…
На 2, 5 кг обчищених і нарізаних…
Настояти 5 г кориці, 10 г…
Расскажи о сайте: