Напитки домашнего приготовления
Автор: Нина Кравченко
Издатель: AT, «Обереги», 1991
ISBN: 5-8104-0001-9
Навигация: Напитки домашнего приготовления → Мочена
Мочена
Часть 1
[ Часть 1. Глава 18. ]
Беруть однакову кількість цедри з цитрини і помаранча, висушують її і настоюють на горілці протягом трьох місяців. Після цього кладуть в бутель нову добре висушену помаранчеву цедру і заливають її першою процідженою настойкою. Дають настоятися ще 4–5 місяців, зливають, проціджують і розливають в пляшки.
Навигация
О книге
Напитки домашнего приготовления
Настоюють протягом 24 год. 6…
Беруть 4 кг будь-яких ягід, всипають в бутель,…
На 2, 5 кг обчищених і нарізаних яблук…
1 кг журавлини розминають, заливають…
Беруть 6 л води, 1, 5 кг меду, 1 яєчний білок,…
Достиглий терен насипають в бутель…
Беруть 1 л червоного столового…
Всипають в бутель 2, 5 кг очищеного агрусу…
З половини вишень виймають…
В бутель з широкою шийкою насипають…
В барило місткістю 54 л насипають по 10 кг…
Вишні пересипають в бутлі…
В барилі з 50 л окропу…
Настояти 5 г кориці, 10 г мускатного горіха,…
Листя чорної смородини перебирають,…
Беруть 50 г свіжого анісу,…
Расскажи о сайте: