Напитки домашнего приготовления
Автор: Нина Кравченко
Издатель: AT, «Обереги», 1991
ISBN: 5-8104-0001-9
Навигация: Напитки домашнего приготовления → Яблучний напій
Яблучний напій
Часть 1
[ Часть 1. Глава 29. ]
Беруть 1, 5 кг яблук (краще золотий ранет, як найдухмяніший) обчищають їх, дрібно нарізають і заливають у скляній банці або в емальованій каструлі 2 л води, вичавлюють туди сік з 2 цитрин, кладуть дрібно нарізану цедру з 1/2 цитрини, всипають 200 г цукру, накривають покришкою і залишають так на 12 год. Після цього добре перемішують, вичавлюють через полотняний мішечок сік, переливають в скляну вазу і ставлять на лід.
Подаючи на стіл вливають у вазу пляшку охолодженого шампанського і за столом розливають напій в келихи і п'ють через соломинку.
Навигация
О книге
Напитки домашнего приготовления
Беруть 50 г свіжого анісу,…
З половини вишень виймають кісточки,…
Достиглий терен насипають в бутель…
На 2, 5 кг обчищених…
Змішують 12 л окропу з 1, 5 л пива, кладуть…
Всипають в бутель 2, 5 кг очищеного…
Перебирають стиглі суниці,…
В барилі з 50 л окропу обварюють…
Листя чорної смородини перебирають,…
В бутель з широкою шийкою…
Два помаранчі обчищають від…
В барило місткістю 54 л насипають…
Беруть 1 л червоного столового вина, 100 г рому…
Насипають перебрані ягоди…
Вишні пересипають в бутлі цукром…
Засипають 3/4 бутля стиглими…
1 кг журавлини розминають,…
Настоюють протягом 24 год. 6 ст. ложок…
Беруть 6 л води, 1, 5 кг меду, 1 яєчний…
Расскажи о сайте: