Напитки домашнего приготовления
Автор: Нина Кравченко
Издатель: AT, «Обереги», 1991
ISBN: 5-8104-0001-9
Навигация: Напитки домашнего приготовления → Помаранчевий напій
Помаранчевий напій
Часть 1
[ Часть 1. Глава 28. ]
2 помаранчі нарізають пластинками, кладуть в скляну глибоку вазу з покришкою або в глечик, вичавлюють сік з двох цитрин, заливають сиропом, який готують з 400 г цукру і 0, 5 л води, і залишають до наступного дня. Потім вливають 1 л червоного вина і охолоджують на льоду або в холодильнику.
Подають на стіл у вазі, розливають у високі склянки і п'ють через соломинку.
Навигация
О книге
Напитки домашнего приготовления
Перебирають стиглі суниці, насипають…
Достиглий терен насипають в бутель і…
Насипають перебрані ягоди (малину, вишні,…
В барилі з 50 л окропу обварюють 7 кг житніх…
Беруть 6 л води, 1, 5 кг…
Беруть 4 кг будь-яких ягід, всипають…
Всипають в бутель 2, 5 кг очищеного…
В барило місткістю 54 л…
Прихоплені морозом ягоди горобини всипають…
Настояти 5 г кориці, 10 г мускатного горіха,…
Беруть 1 л червоного столового вина, 100 г…
Листя чорної смородини перебирають, промивають…
Два помаранчі обчищають від шкірки, нарізають…
На 2, 5 кг обчищених і нарізаних…
Настоюють протягом 24 год. 6 ст. ложок…
В бутель з широкою шийкою насипають…
1 кг журавлини розминають, заливають…
З половини вишень виймають кісточки, а другу…
Расскажи о сайте: