Напитки домашнего приготовления
Автор: Нина Кравченко
Издатель: AT, «Обереги», 1991
ISBN: 5-8104-0001-9
Навигация: Напитки домашнего приготовления → Пиво запорозьке
Пиво запорозьке
Часть 1
[ Часть 1. Глава 35. ]
100 г хмелю, добре розтертого з борошном і 3 склянками цукру, заливають 9-10 л окропу, дають настоятися протягом 2–3 год. , проціджують, зливають ще теплим в барило, додають туди 2 склянки темної патоки і 50 г дріжджів, розведених в теплому настої. Коли пиво перебродить, його розливають в пляшки, закорковують і зберігають до вживання в холодному місці.
Навигация
О книге
Напитки домашнего приготовления
Всипають в бутель 2, 5 кг очищеного…
Настоюють протягом 24 год.…
Два помаранчі обчищають від шкірки, нарізають…
В барилі з 50 л окропу обварюють…
Змішують 12 л окропу з 1, 5 л пива, кладуть…
1 кг журавлини розминають,…
Насипають перебрані ягоди (малину,…
В бутель з широкою шийкою насипають вщерть…
Беруть 4 кг будь-яких…
Засипають 3/4 бутля стиглими…
Беруть 50 г свіжого анісу,…
Прихоплені морозом ягоди горобини всипають в бутель,…
Листя чорної смородини перебирають, промивають…
Беруть 1 л червоного столового вина,…
Вишні пересипають в бутлі цукром з розрахунку…
З половини вишень виймають кісточки,…
На 2, 5 кг обчищених і нарізаних яблук…
Достиглий терен насипають в бутель і пересипають…
Настояти 5 г кориці, 10 г мускатного…
Расскажи о сайте: