Напитки домашнего приготовления
Автор: Нина Кравченко
Издатель: AT, «Обереги», 1991
ISBN: 5-8104-0001-9
Навигация: Напитки домашнего приготовления → Пиво мошногорське
Пиво мошногорське
Часть 1
[ Часть 1. Глава 36. ]
Велику пригорщу сухого хмелю, 2, 5 кг житнього солоду, 600 г цукру або меду заливають 4 л води, ставлять на вогонь і кип'ятять 30 хв. Після цього охолоджують до теплого стану, додають 100 г розведених у воді дріжджів, переливають в барило, вливають ще 15 л води, розмішують, накривають теплою тканиною і дають бродити 4 доби. Пиво можна підфарбувати перепаленим цукром. Коли пиво перебродить, його розливають в пляшки, закорковують і зберігають в холодному місці.
Навигация
О книге
Напитки домашнего приготовления
Настояти 5 г кориці, 10 г мускатного горіха,…
На 2, 5 кг обчищених і нарізаних яблук беруть…
Листя чорної смородини…
З половини вишень виймають…
Всипають в бутель 2, 5 кг очищеного агрусу…
Беруть 1 л червоного…
В барило місткістю 54 л насипають…
Перебирають стиглі суниці, насипають…
Достиглий терен насипають…
Беруть 50 г свіжого анісу, добре промивають…
В барилі з 50 л окропу обварюють 7 кг житніх сухарів…
Вишні пересипають в бутлі цукром з розрахунку…
Настоюють протягом 24 год. 6 ст. ложок меленої…
Змішують 12 л окропу з 1, 5 л пива, кладуть…
Прихоплені морозом ягоди горобини всипають в…
В бутель з широкою шийкою насипають вщерть…
Засипають 3/4 бутля стиглими вишнями,…
Два помаранчі обчищають від…
Беруть 4 кг будь-яких ягід, всипають…
Расскажи о сайте: