Напитки домашнего приготовления
Автор: Нина Кравченко
Издатель: AT, «Обереги», 1991
ISBN: 5-8104-0001-9
Навигация: Напитки домашнего приготовления → Гаряче вино з імбиром
Гаряче вино з імбиром
Часть 1
[ Часть 1. Глава 3. ]
Кип'ятять 4 л червоного вина з 1 паличкою кориці, додають 600 г цукру-рафінаду, стерши в нього цедру з 2 цитрин. В миску кладуть 50 г імбиру, заливають киплячим вином і подають гарчим на стіл.
Навигация
О книге
Напитки домашнего приготовления
1 кг журавлини розминають, заливають 5 л…
З половини вишень виймають кісточки, а другу…
Засипають 3/4 бутля стиглими вишнями,…
Вишні пересипають в бутлі цукром з розрахунку…
В бутель з широкою шийкою насипають…
В барилі з 50 л окропу обварюють 7 кг житніх…
Настоюють протягом 24 год. 6 ст. ложок…
Насипають перебрані ягоди (малину, вишні, черешні)…
Беруть 1 л червоного столового…
В барило місткістю 54 л насипають…
Беруть 4 кг будь-яких ягід, всипають…
Перебирають стиглі суниці, насипають…
Настояти 5 г кориці, 10 г мускатного горіха, 5 г…
Листя чорної смородини перебирають, промивають…
Беруть 6 л води, 1, 5 кг меду, 1 яєчний…
Всипають в бутель 2, 5 кг очищеного агрусу і…
Два помаранчі обчищають від…
Расскажи о сайте: