Напитки домашнего приготовления
Автор: Нина Кравченко
Издатель: AT, «Обереги», 1991
ISBN: 5-8104-0001-9
Навигация: Напитки домашнего приготовления → Квас цитриновий
Квас цитриновий
Часть 1
[ Часть 1. Глава 40. ]
В 15 л окропу кладуть 200 г родзинок, 1, 5 кг цукру, 6 цитрин, розрізаних на чотири частини, без кісточок і охолоджують. В охолоджений настій кладуть 100 г дріжджів і залишають на 12 год. , після чого проціджують, дають трохи постояти, розливають в пляшки, закорковують і виносять в холодне місце. Через 3–4 дні квас готовий.
Навигация
О книге
Напитки домашнего приготовления
1 кг журавлини розминають,…
В барилі з 50 л окропу обварюють…
Всипають в бутель 2, 5 кг…
Засипають 3/4 бутля стиглими вишнями,…
Беруть 4 кг будь-яких ягід, всипають в бутель,…
В барило місткістю 54 л…
Беруть 1 л червоного столового вина, 100 г…
Насипають перебрані ягоди (малину, вишні,…
Достиглий терен насипають в бутель…
В бутель з широкою шийкою насипають вщерть стиглих…
Вишні пересипають в бутлі цукром з…
Два помаранчі обчищають від шкірки, нарізають…
Настоюють протягом 24 год. 6 ст. ложок…
Беруть 6 л води, 1, 5 кг…
Змішують 12 л окропу з 1, 5 л пива, кладуть…
Беруть 50 г свіжого анісу, добре промивають…
Прихоплені морозом ягоди горобини всипають…
Перебирають стиглі суниці,…
Настояти 5 г кориці, 10 г мускатного горіха,…
Расскажи о сайте: