Напитки домашнего приготовления
Автор: Нина Кравченко
Издатель: AT, «Обереги», 1991
ISBN: 5-8104-0001-9
Навигация: Напитки домашнего приготовления → Запіканка
Запіканка
Часть 1
[ Часть 1. Глава 5. ]
На 1 л горілки взяти по 10 г імбиру, стручкового перцю, гвоздики, кориці та цитринової цедри і по 5 г мускатного горіха і кардамону. Все це вливають в каструлю, накривають покришкою, яку міцно прикріплюють до вушок каструлі, обмазують прісним тістом, щоб не проходило повітря, кладуть який-небудь гніт і ставлять в духовку або в гарячу піч на 12 год. Після цього каструлю охолоджують, зливають запіканку в пляшки і закорковують.
Навигация
О книге
Напитки домашнего приготовления
Настояти 5 г кориці, 10 г мускатного…
Достиглий терен насипають в бутель…
Перебирають стиглі суниці,…
Беруть 1 л червоного столового…
З половини вишень виймають…
На 2, 5 кг обчищених і нарізаних яблук беруть…
1 кг журавлини розминають, заливають 5…
Листя чорної смородини…
Беруть 4 кг будь-яких ягід, всипають в бутель,…
Беруть 6 л води, 1, 5 кг меду,…
Змішують 12 л окропу з 1, 5 л пива,…
Настоюють протягом 24 год. 6 ст.…
Беруть 50 г свіжого анісу, добре…
Всипають в бутель 2, 5 кг…
Прихоплені морозом ягоди горобини всипають в…
В бутель з широкою шийкою насипають вщерть стиглих…
Два помаранчі обчищають від шкірки,…
В барило місткістю 54 л насипають…
Засипають 3/4 бутля стиглими вишнями, половину…
Расскажи о сайте: